Warta

  • Ngagungkeun GOJON muka akun resmi di YouTube, Facebook, Twitter

    Ngagungkeun GOJON muka akun resmi di YouTube, Facebook, Twitter

    Shandong GOJON Precision Technology Co., Ltd. bakti ka R&D sistem conveyor pabrik Sakabeh sareng mesin pembuatan kotak Smart Carton sareng peralatan anu aya hubunganana pikeun pabrik kotak karton modern.Usaha Gojon parantos sumebar ka sakumna dunya, sareng samentawis éta nampi reputasi anu saé ti kusto...
    Maca deui
  • GOJON Ngirimkeun Prefeeder Otomatis pinuh ku Printer ka Polandia

    GOJON Ngirimkeun Prefeeder Otomatis pinuh ku Printer ka Polandia

    Kami, GOJON, ngirimkeun hiji set Prefeeder Otomatis pinuh ka Polandia minggu kamari.Prefeeder otomatis ieu nyadar sambungan inline tina sistem conveyor ka printer sacara otomatis.Prefeeder kami ngadopsi kontrol servo sareng nyoco kertas otomatis.Hal ieu dipaké pikeun rupa-rupa printer ...
    Maca deui
  • Wilujeng GOJON janten supplier Made-in-China.

    Wilujeng GOJON janten supplier Made-in-China.

    Anyar, GOJON hasil lulus sertifikasi TUV Rheinland, jadi supplier Certified tina Made-in-China.com.Website kami: https://gojonprecision.en.made-in-china.com/ Ieu mangrupikeun léngkah padet anu dilakukeun ku GOJON dina jalan ngawangun merek, ningkatkeun deui gambar internasional ...
    Maca deui
  • Mesin Palletizing Otomatis GOJON sareng Mesin Ngahapus Pallet Otomatis nganteurkeun ka Amérika Kidul

    Mesin Palletizing Otomatis GOJON sareng Mesin Ngahapus Pallet Otomatis nganteurkeun ka Amérika Kidul

    Dina 25 Oktober 2022, hiji wadah dimuat pinuh di bengkel GOJON.Mesin Palletizing Otomatis GOJON, Mesin Ngahapus Pallet Otomatis bakal dikirimkeun ka Chili kalayan lancar.T...
    Maca deui
  • GOJON Paper roll transporter jeung Cardboard conveyors nganteurkeun ka Éropa Wétan

    GOJON Paper roll transporter jeung Cardboard conveyors nganteurkeun ka Éropa Wétan

    Dina 22 Oktober 2022, Dua wadah dimuat pinuh di bengkel GOJON.Sistem transporter Paper roll pinuh GOJON, Sistem conveyor karton sareng sistem conveyor kertas runtah bakal dikirimkeun ka Belerus kalayan lancar.Parabot GOJON bakal ngawangun produk karton pinter ...
    Maca deui
  • Ngagungkeun suksés ngayakeun INDIA CORR EXPO di NESCO MUMBAI ti 8-10 Okt 2022.

    Ngagungkeun suksés ngayakeun INDIA CORR EXPO di NESCO MUMBAI ti 8-10 Okt 2022.

    GOJON ngahormatan pikeun ilubiung dina IndiaCorr Expo, éta mangrupikeun acara anu gaduh pangaruh pikeun industri bungkusan corrugated sareng kotak karton anu ngembang pesat.GOJON mawa produk kualitas luhur urang ka pameran, kayaning sakabeh tutuwuhan sistem conveyor, Single Facer Laminating Machine, Auto & ...
    Maca deui
  • Kumaha konsumen nyiptakeun deui bungkusan pikeun kelestarian

    • Kumaha kabudayaan urang geus robah patalina jeung lingkungan?• Kumaha tujuan brand pikeun bungkusan kertas sustainable align kalawan parobahan societal ieu?Tapi dina lingkungan, sigana urang ayeuna nuju perang sareng plastik, meureun éta penilaian anu adil, meureun henteu, ...
    Maca deui
  • Nungkulan Situasi Wabah COVID-19 pikeun Mastikeun Pangiriman GOJON Ka Luar Negeri

    Nungkulan Situasi Wabah COVID-19 pikeun Mastikeun Pangiriman GOJON Ka Luar Negeri

    Juni 2022 bakal datang, satengah taun ieu bakal lulus.Sanaos pandémik global covid-19 terus, ngahalangan seueur perdagangan internasional, gawé babarengan antara GOJON sareng para nasabah di bumi sareng di luar negeri masih tetep lancar.Dina sababaraha bulan kapengker, urang masing-masing parantos ngirim peralatan GOJON ka Thailan ...
    Maca deui
  • GOJON bakal hadir dina 2022 Pameran Pembungkusan Rusia RosUpack

    GOJON bakal hadir dina 2022 Pameran Pembungkusan Rusia RosUpack

    Pameran bungkusan Rusia 2022 RosUpack bakal dilaksanakeun di Moskow dina 6-10 Juni.GOJON ngahadiran Rospack 2017,2018,2019 sareng kéngingkeun reputasi anu saé ti para nasabah sateuacan COVID-19.GOJON, salaku ngawakilan pausahaan Cina, sarta baris hadir deui dina pameran.Salaku salah sahiji prof ...
    Maca deui
  • GOJON

    GOJON

    Pandemik covid-19 global terus, ngahalangan seueur perdagangan internasional, gawé babarengan antara GOJON sareng para nasabah di bumi sareng di luar negeri masih aya dina ayunan.Dina sababaraha bulan kapengker, kami masing-masing parantos ngirim sistem logistik pabrik GOJON, PMS, jsb alat-alat pikeun ...
    Maca deui
  • Pangiriman Luar Negeri Utama di 2021

    Pangiriman Luar Negeri Utama di 2021

    GOJON Ngirimkeun Sistem Konveyor Kardus Otomatis sareng PMS ka Thailand Dina awal taun 2021, garis conveyor karton bergelombang otomatis GOJON sareng Sistem Manajemén Produk réngsé produksi sareng uji kalayan lancar.Ieu set lengkep garis conveyor bakal kami ...
    Maca deui
  • Ningali maju ka industri kertas corrugated global dina 2021

    Ningali maju ka industri kertas corrugated global dina 2021

    Sakumaha urang terang, dina taun 2020, ékonomi global ngadadak nyanghareupan tantangan anu teu kaduga.Tantangan ieu parantos mangaruhan padamelan global sareng paménta produk, sareng nyababkeun tangtangan kana ranté pasokan seueur industri.Pikeun ngontrol panyebaran wabah, seueur perusahaan ngagaduhan ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2